Mogelijkheden

Hotel

Het hotel is gebouwd in de boerderij uit de 16e eeuw. We hebben er 6 authentieke, sfeervolle hotelkamers voor 1, 2, 3,4 of 5 personen. 
Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair. Gebruik van het zwembad is gratis. Het hotel is geopend van 1 maart tot 31 oktober.

Restaurant

Le Marconnes heeft een internationale keuken, met dagelijks alle gerechten vers en huisgemaakt. Kom genieten van diverse salades, soepen, vlees-  en visgerechten en desserts. In juni, juli en augustus is het restaurant op maandagavond gesloten. Er staat dan wel een pizzawagen op het campingterrein.

‘s Ochtend is een uitgebreid ontbijt mogelijk en op verzoek maken we lunchpakketten.

De bar is dagelijks open (1 maart- 31 oktober)

Camping

Le Marconnes heeft 25 kampeerplekken, allen met stroomvoorziening. De plekken zijn ruim en dicht bij het zwembad en sanitairgebouw. Het sanitair is in ons 15e eeuws bijgebouw. We hebben de mogelijkheid tot bestellen van brood.

Uw uitzicht is wijds. De camping is geopend van 1 april tot 31 oktober.

Gîte

Onze gite heeft 4 slaapkamers (3 x 2persoons, 1 x 3 persoons), en twee badkamers. Er is een grote woonkamer-/ keuken met terras. Er zijn mogelijkheden tot het huren van een kamer of het hele appartement. Neem voor de prijzen even contact met ons op. Gebruik zwembad is gratis.